Innovatieve ICT oplossingen

Natuurlijk draait het bij HR allemaal om mensen. Toch kunnen innovatieve ICT oplossingen een positieve bijdrage leveren aan de efficiency van het HR-beleid. SPARKles HR diensten is volledig thuis in de wereld van de ICT en zoekt creatieve HR-oplossingen waarbij mens en technologie in balans zijn.

Inwerktraject
Natuurlijk is het belangrijk dat een vaste kracht een nieuwe collega wegwijs maakt binnen de
organisatie. Maar soms is dat een intensief traject, waarbij de lopende werkzaamheden in de knel komen. De techniek staat echter voor niets! Door de inzet van e-learning wordt uw nieuwe
medewerker ingewerkt en wordt uw huidige medewerker ontzien.

E-learning
E-learning is een effectieve en kostenbesparende online leermethode die 24/7 beschikbaar is!

Medewerkers kunnen eenvoudig hun kennis vergroten en/of vaardigheden trainen, door interactieve oefeningen, film en toetsen. Zo ontwikkelen zij hun competenties.

Multifunctioneel inzetbaar
E-learning wordt inmiddels al bij veel organisaties op grote schaal ingezet. Want het is niet alleen praktisch bij inwerktrajecten, maar kan ook worden ingezet om medewerkers bij te scholen, bij een medewerkerstevredenheidsonderzoek, het organisatiehandboek en de bedrijfsprotocollen. Als u wilt, kunt u ook feedback koppelen aan e-learning.

Staat u open voor nieuwe, innovatie ICT oplossingen om de effectiviteit van uw HR-beleid te vergroten? SPARKles HR diensten helpt u graag op weg!