Profiel Chantal Groot

Meer over Chantal

Pasfoto moi_maart 2015Vanuit mijn passie om mensen te verbinden, zet ik me in voor organisaties. Want wat is er nou mooier dan iemand die vol enthousiasme zijn werk doet? Ik kruip in de huid van de organisatie en kijk ernaar alsof het mijn eigen bedrijf is. Actief meedenken, inlevingsvermogen, loyaliteit, daadkracht en betrouwbaarheid zijn kwaliteiten die ik daarbij inzet.

Mijn doel is medewerkers met een ‘vonk’ binnen te halen of draagvlak te creëren bij huidige medewerkers, zodat zij plezier in hun werk houden. Dat realiseer ik door vraagstukken van medewerkers en organisatie te benoemen én op te lossen. Door efficiënte en effectieve procedures op te stellen, wordt binnen de geldende richtlijnen maatwerk geleverd. Daarbij maak ik graag gebruik van innovatieve oplossingen. Zo kan
e-learning bijvoorbeeld worden ingezet ter ondersteuning van het inwerktraject van een nieuwe medewerker.

Of het nu gaat om een aannamebeleid, een (persoonlijke) ontwikkelingsplan van een medewerker of een outplacement traject; ik ga voor u aan de slag en kom met pragmatische oplossingen.

Samen met uw (nieuwe) medewerker(s) én met partners met andere expertises zet ik me in om uw organisatie (nog) beter te laten functioneren. Zo blijft u een toegevoegde waarde genereren voor de economie en de maatschappij.