Verdiepingstraject

Om succesvol te zijn in een organisatie is beheersing van de eigen vakdiscipline niet voldoende. Deze leergang is maatwerk, een ontwikkelproject ter ondersteuning van de loopbaan/functie en waarbij de uitkomsten periodiek worden geëvalueerd in het kader van een Loopbaan/functie Ontwikkelplan.

Competentieontwikkeling wordt ingebed in de doelstelling van de organisatie en met praktische verhoogde persoonlijke effectiviteit bent u in staat de regie van een organisatie stevig in handen te nemen en te houden.

Werkwijze:
Gedurende een periode van 6 maanden (ca. 15 sessies) komen de volgende onderwerpen aan bod:
* Competenties en resultatengebieden;
* Prestatie-indicatoren / maatstaven;
* Procesmanagement;
* Verander-management / weerstand / samenwerken en binden;
* Gedragsvaardigheden, regie en leiderschap;
* Ondernemen en risicoanalyse.

Er wordt eerst gestart met een uitgebreid assessment, waarbij wordt gekeken naar uw denkwijze, je karaktereigenschappen en uiteraard je (beroeps)interesses en ambities. Dit wordt functiegerelateerd gedaan dat wil zeggen dat er wordt gekeken naar u in een bepaalde functie en niet alleen naar u als persoon.

Daarna volgen meerdere workshops in een gemĂȘleerd gezelschap en worden de verkregen inzichten verwerkt door veel oefenen, oefenen en oefenen. Alles om uw in control te laten zijn in het proces!

Het verkregen inzicht opent de mogelijkheid naar een nieuwe en effectieve aanpak voor zelfmanagement en zelfrealisatie evenals leiding geven aan verandering en strategisch inspireren.